PARADOX - Inapoi in viitor, la granitele universului Dupa aproximativ 100 de miliarde de ani, nu vor mai exista mijloacele pentru a se demonstra cu dovezi empirice, prin datele culese, punctul de inceput al Universului, cunoscut si ca Big-Bang, rela
PARADOX - Inapoi in viitor, la granitele universului Dupa aproximativ 100 de miliarde de ani, nu vor mai exista mijloacele pentru a se demonstra cu dovezi empirice, prin datele culese, punctul de inceput al Universului, cunoscut si ca Big-Bang, relateaza revista Scientific American. Faptul se datoreaza atat procesului de continua extindere a universului, cat si efectului energiei intunecate care are efect de distantare a galaxiilor. Aceasta expansiune va crea spatii prea vaste pentru a mai putea fi strabatute de viteza luminii, lasand galaxiile izolate.   STIINTA HRANEI - "Prospaturi" pentru militarii SUA Pentru ca s-a dovedit stiintific ca alimentatia are implicatii directe asupra psihicului uman si a moralului, iar militarii americani detasati pe front tanjesc dupa fructe si legume proaspete, cercetatorii din SUA fac tot ce le sta in putinta pentru a veni in intampinarea dorintei combatantilor, relateaza AFP. Astfel, oamenii de stiinta au pregatit"etichete inteligente" pe care le introduc in sacii din plastic in care sunt pastrate fructele si legumele. Acestea mentin un echilibru intre nivelul oxigenului si al dioxidului de carbon, pastrand alimentele mai proaspete mai mult timp.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.