Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, ieri, ca a fost sunat de directorul general al FRF, Ionut Lupescu, care i-a cerut sa-i dea presedintelui Ligii, Dumitru Dragomir, banii promisi pentru ca l-a ajutat in transferul fotbalistil
Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, ieri, ca a fost sunat de directorul general al FRF, Ionut Lupescu, care i-a cerut sa-i dea presedintelui Ligii, Dumitru Dragomir, banii promisi pentru ca l-a ajutat in transferul fotbalistilor Shroj si Abiodun.

Marian Iancu isi continua razboiul lui prostesc cu Ionut Lupescu. Numai ca bossul lui Poli si-a schimbat, ieri, repertoriul, implican-du-l in lupta si pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir. „Lupescu mi-a dat telefon, luni, si mi-a zis sa-i duc banii lui Dragomir, ca altfel nu o sa-i mai am pe Shroj si Abiodun. Era vorba de cateva sute de mii de euro care urmau sa ajunga la Dragomir“, a declarat, ieri, pentru NewsIn, Marian Iancu. Presedintele lui Poli Timisoara spune ca suma de bani ar fi trebuit sa reprezinte plata pentru serviciul facut de presedintele Ligii, care a ajutat clubul de pe Bega sa-i transfere pe cei doi jucatori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.