Aspectele zilei ii favorizeaza pe tinerii care au de luat hotarari in privinta studiilor.

Astazi reactionati la experientele personale cu multa emotivitate si puteti esua in a face aprecieri corecte. Sunteti subiectivi.

Evitati sa sariti pripit la concluzii, deoarece puteti face greseli. Va caracterizeaza generozitatea in exces, existand pericolul de a ramane fara fonduri in timp record.Cuadratura Luna-Jupiter va indeamna sa alegeti modalitatea cea mai usoara pentru a va satisface dorintele.

Zi favorabila celor implicati in proiecte de orice fel.Incercati sa va detasati de lucrurile care va indispun. Dispret pentru vulgaritate, deoarece trina Luna-Mercur favorizeaza armonia si simtul estetic. Favorabil artistilor si scriitorilor. Chiar si cei care lucreaza in domenii tehnice vor simti un plus de inspiratie.
Berbec

Amplificare a comunicarii, cu punerea constructiva in practica a ideilor dedicate unor teluri juste si folositoare.Este evidenta suprasolicitarea energetica a nativului Berbec gratie unui ent uziasm molipsitor, prezent pe tot parcursul zilei. Actiunile dvs. vor intra pe fagasul destinului.Aspectele benefice primite de la Jupiter vor dubla activitatea mentala cu o vacanta aventuroasa la munte, amintindu-va deci ca echilibrul este cheia unei vieti frumoase pentru un Berbec.

Taur

Dati amploare senzualitatii si vietii afective. Actiunile vor fi bine directionate si cu mari sorti de izbanda, beneficiind de aprobarea si laudele celor din jur.Puneti accent pe aspectul fizic, cat si pe achizitionarea accesoriilor.Este necesara restrictionarea exceselor culinare si materiale. Cuadratura Soare-Saturn imprima un specific de agresivitate subtila si nemultumire resimtita mai ale de cei din al doilea decan. Lectia este de a depasi anumite tensiuni anterioare.


Gemeni

Aspectele zilei ofera solutii practice pentru problemele dificile cu care va confruntati in plan profesional. Nu ezitati sa oferiti ajutorul celor care va solicita!Corelat cel mai adesea cu misticul, Neptun ofera vibratii benefice inspiratiei si intuitiei nativilor gemeni, stimuland creativitatea si originalitatea acestora. De asemenea, persista si opozitia Soare-Pluto, manifesta mai ales pentru cei din ultimul decan, opozitie al carei efect este de a tensiona si de a forta rezolvarea unor crize existentiale.


Rac

Creste importanta problemelor de familie, oricum foarte importante pentru Rac de obicei. Dati atentie deosebita unor lucruri pe care in mod normal le ignorati.Mesajele trinei Mercur-Luna vor amprenta cu o puternica dinamica si originalitate toate planurile si initiativele dvs. Na va irositi in detalii, nu pierdeti perspectiva.

Leu

Este posibil sa intalniti un partener karmic, cu valente de casatorie gratie intrarii planetei Venus in semnul dvs. Reversul este dat insa de planeta Saturn care, aflata in Leu, obliga la munca si asumare de responsabilitati.