Masurile au fost decise in sedinta de ieri a Guvernului. Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ministrului Educatiei, in sedinta de miercuri a Cabinetului, sa ii prezinte modul in care intentioneaza sa rezolve problemele create atat de lipsa lo
Masurile au fost decise in sedinta de ieri a Guvernului. Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a cerut ministrului Educatiei, in sedinta de miercuri a Cabinetului, sa ii prezinte modul in care intentioneaza sa rezolve problemele create atat de lipsa locurilor in gradinite, cat si de actele de violenta in scoli. "Vreau sa va cer clar sa imi spuneti cum intentionati sa solutionati problema gradinitelor, a locurilor la gradinita, pentru ca sume pentru reabilitare si construire de gradinite au fost alocate", i-a spus Tariceanu ministrului Cristian Adomnitei. Autoritatile incearca sa rezolve problemele determinate de lipsa locurilor in gradinite, situatie care i-a determinat, saptamana trecuta, pe mai multi parinti sa astepte in fata gradinitelor pentru a fi siguri ca isi vor putea inscrie copiii. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.