Numele lui Ladislau Boloni a fost rostit, pentru prima data, de catre Copos in vara trecuta, atunci cand Lucescu junior era cu un pas in curtea Timisoarei. Razvan a spus pas ofertei venite din Banat, iar lui Loti i s-a dat cu "flit", ce

Numele lui Ladislau Boloni a fost rostit, pentru prima data, de catre Copos in vara trecuta, atunci cand Lucescu junior era cu un pas in curtea Timisoarei. Razvan a spus pas ofertei venite din Banat, iar lui Loti i s-a dat cu "flit", cerintele banesti ale fostului international fiind de un milion de euro. Fiul lui Mircea de la Donetk a facut, pana la urma, pasul despartirii, iar George Copos a ramas cu buza umflata si in cautare de antrenor valoros, cu ajutorul caruia sa-si atinga maretele planuri europene.
Negocieri la miezul noptii
Tinta: Ladislau Boloni. Tehnicianul a venit in Romania pentru doua zile, perioada scurta de timp, dar de ajuns pentru a schimba cateva vorbe de viitor cu patronul giulestenilor. Se pare ca Loti este obligat sa accepte postul de antrenor in Grant, in conditiile in care el nu are nici macar o alta oferta. Miercuri, tarziu in noapte, cei doi s-au intalnit pentru negocieri. Cunoscand situatia disperata in care se afla Boloni, George Copos i-ar fi propus un salariu de 400.000 de euro. Antrenorul a strambat din nas, dar nici nu i-a dat un raspuns negativ.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.