Antrenorul de la Manchester voteaza cu laburistii, ancheteaza moartea lui JFK si maninca hot dog cu inghetata la cinema.

Sir Alex Ferguson (foto) adora sa gateasca mincare chinezeasca, sa studieze istoria americana si sa asculte muzica scotiana la iPod, dupa ce a fost invatat de nepotul sau sa foloseasca acest aparat. Antrenorul lui Manchester s-a declarat un suporter al laburistilor si a spus ca viitorul premier al Marii Britanii, Gordon Brown, este bun prieten cu el si il ajuta sa studieze politica si istoria Statelor Unite, in special lucruri despre asasinarea fostului presedinte american John F. Kennedy. „Gordon mi-a trimis 35 de CD-uri despre acest lucru, ceea ce este minunat. Cred ca am si sapte carti cu acest subiect si am pina si raportul autopsiei. Am si o copie dupa raportul Warren, semnat de fostul presedinte Gerald Ford, ceea ce este un unicat", a declarat antrenorul lui Manchester, Sir Alex Ferguson.

Tehnicianul, care a cistigat noua titluri de campion alaturi de echipa, spune ca i se pare mai dificil sa gateasca decit sa antreneze o echipa de fotbal. „Am muncit in bucatarie timp de 18 luni. Aveam 30 de ani si asa am simtit atunci, simteam ca pot sa conduc un restaurant. Trebuia sa vad daca imi place. Chiar m-am implicat in gatit si puteam sa fac mai multe lucruri. Nu se compara cu ceea ce exista in prezent, dar inca mai stiu sa prepar paste bune sau o mincare chinezeasca", si-a amintit antrenorul lui Manchester. Ferguson merge la cinematograf aproape in fiecare saptamina. „De obicei, in jurul orei 17.00 sint in sala. Imi cumpar un hot dog si o inghetata. Sotia mea, Cathy, imi spune ca sint un porc", a mai afirmat antrenorul.

Intrebat cind a fost cel mai nervos, Ferguson a spus ca tensiunea maxima a fost cind s-a aflat in preajma reginei, desi presa a relatat despre numeroase scandaluri in vestiarul de la Manchester.