O delegatie a Partidului National Liberal va participa, vineri, la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pentru gasirea unei solutii de sustinere in Parlament a Guvernului, conform deciziei luate, marti seara, de conducerea liberala, i
O delegatie a Partidului National Liberal va participa, vineri, la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pentru gasirea unei solutii de sustinere in Parlament a Guvernului, conform deciziei luate, marti seara, de conducerea liberala, in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Palatul Victoria. Surse din PNL au declarat, pentru Rompres, ca din delegatie nu va face parte liderul liberal, Calin Popescu Tariceanu. Conform acelorasi surse, opinia cu care vor merge liberalii la Cotroceni este ca, prin astfel de consultari, presedintele excede cadrul constitutional.
O formula de Guvern alcatuita din PNL si PD devine un nonsens in conditiile in care democratii au introdus o motiune de cenzura la adresa Guvernului Tariceanu, mai sustin liberalii. De asemenea, PNL nu considera ca este posibila formarea unei majoritati parlamentare in contextul actual al scenei politice romanesti. Presedintele Traian Basescu a invitat, din nou, la consultari partidele parlamentare, precum si grupul parlamentar al minoritatilor nationale, tema fiind o formula de guvernare menita sa asigure stabilitatea tarii, pe baza unei sustineri parlamentare transparente.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.