O eleva de la Liceul de muzica si arte plastice din Targu Jiu a murit subit, marti, dupa ce a lesinat intr-o pauza dintre ore. Concluzia medicilor legisti din Targu Jiu, dupa ce au efectuat necropsia, este ca Madalina Andreea Tataru, in varsta de op
O eleva de la Liceul de muzica si arte plastice din Targu Jiu a murit subit, marti, dupa ce a lesinat intr-o pauza dintre ore. Concluzia medicilor legisti din Targu Jiu, dupa ce au efectuat necropsia, este ca Madalina Andreea Tataru, in varsta de opt ani, a decedat din cauza unei malformatii la inima pe care a mostenit-o de la mama sa. De remarcat este faptul ca fetita nu figureaza in nici o evidenta a bolnavilor de inima si era chiar data exemplu la orele de sport. Pe de alta parte, mama fetitei a murit anul trecut in aceleasi conditii. „A avut o malformatie congenitala de artere coronariene pe care a mostenit-o de la mama ei. Am inteles ca fetita mai are un frate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.