Reprezentantii tarii noastre prezenti la finala mondiala din Las Vegas au concurat cu piesa "Pearl", care le-a adus ambele premii puse in joc, The Peoplea€™s Choice Award si Jurya€™s Prize.     DJ Livio & Roby fea
Reprezentantii tarii noastre prezenti la finala mondiala din Las Vegas au concurat cu piesa "Pearl", care le-a adus ambele premii puse in joc, The Peoplea€™s Choice Award si Jurya€™s Prize.     DJ Livio & Roby feat. George G, cunoscuti sub numele de Monochrome, sunt marii castigatori ai competitiei internationale pentru DJ, Heineken Music Thirst Studio Global Sessions 2006. Cei trei romani au impresionat atat publicul american (strangand 427 voturi pe site-ul thirststudio.com), cat si juriul alcatuit din reprezentanti ai celebrei companii Pioneer, DJ si producatorii de faima mondiala, precum Paul Oakenfold si Gabriel & Dresden. Acestia din urma au fost votati "Americaa€™s Best DJ" si sunt producatorii piesei care a fost desemnata "Best Dance Single" la premiile American Best Music 2007, desfasurate la Miami. Castigatorii de la Monochrome au fost anuntati de Gabriel & Dresden, cu care baietii au avut sansa sa lucreze piesa "Pearl" in Palms Studios. Alaturi de Monochrome, la finala mondiala au mai participat castigatorii nationali ai programului implementat in Singapore, Dubai, Malaysia, Indonezia, Danemarca, Croatia si Ungaria.       RECUNOASTERE. Iata ce au spus baietii dupa concurs: "Nu ne-a venit sa credem cand ne-am auzit numele rostite pentru a doua oara de Gabriel & Dresden. Castigasem deja premiul publicului, lucru ce ne-a bucurat enorm. Nu ne asteptam sa castigam si marele premiu. A fost o competitie extraordinara, iar publicul de la Las Vegas, minunat. Am petrecut momente incredibile pe tot parcursul competitiei si am cunoscut oameni minunati acolo. Castigarea competitiei mondiale este o recunoastere a muncii noastre".       Finalistii, la Ba€™Estival Competitia Heineken Music Thirst Studio, desfasurata pentru a doua oara in Romania anul trecut, a avut un succes extraordinar, din cei 40 de DJ-i inscrisi in program, zece demo-uri au fost selectate de juriul format din specialisti romani si trimise pentru a fi ascultate de componentii celebrului grup britanic Groove Armada. Dintre cei zece, Andy Cato si Tom Findlay au selectat trei finalisti, printre care si pe Monochrome, care au fost desemnati castigatori nationali prin votul publicului. Anul acesta, competitia revine in Romania intr-o noua formula, mai incitanta, atat pentru public, cat si pentru DJ-ii concurenti, fiind inclusa in cadrul Ba€™Estival 2007. DJ Blanilla, DJ Sonicvibe si DJ Vania & Midy sunt cei trei finalisti ai programului din acest an, desemnati de un juriu de specialitate, iar castigatorul va fi decis de public, care poate vota DJ-ul favorit la www.heinekenmusic.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.