Privite cu multa reticenta (ca sa nu spunem altfel...) la unele popoare, cu multa pofta la altele, broastele sunt pe cale sa intre in farmacopeea universala. Jiang Musheng, un cetatean onorabil din patria lui Mao, a fost sfatuit de un conational, Yan
Privite cu multa reticenta (ca sa nu spunem altfel...) la unele popoare, cu multa pofta la altele, broastele sunt pe cale sa intre in farmacopeea universala. Jiang Musheng, un cetatean onorabil din patria lui Mao, a fost sfatuit de un conational, Yang Dincai (inteleptul satului, probabil), sa ingurgiteze broaste de copac a€žin viu" pentru a scapa de durerile abdominale ce nu-i mai dadeau pace. Toate acestea se intamplau in vremurile de demult, cand Jiang abia implinise 26 de primaveri.  TRATAMENT a€žNATURALIST". De atunci si pana acum, barbatul originar din provincia Jiangxi (sud-estul Chinei) a tot mancat la amfibieni, pana cand a ajuns la frumoasa varsta de 66 de ani, sanatos si voinic precum un june practicant de Wushu, informeaza Reuters citata de Rompres. a€žLa inceput nu am indraznit sa bag o broasca vie in gura, dar cand l-am vazut pe Yang Dincai inghitind una, am mancat si eu doua, fara sa mai stau pe ganduri. Dupa o luna durerile au disparut si mi-am fortificat organismul", a povestit Jiang Musheng, neuitand sa precizeze ca a imbunatatit tratamentul, asezonand broscariile cu pui de sobolani si alte delicatese de gen. Toate consumate, bineinteles, in stare vie.  Acest medicament poate fi administrat numai fara prescriptie medicala. Daca apar oracaituri neplacute, adresati-va veterinarului sau psihanalistului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.