Este, cu siguranta, cel mai important eveniment caritabil al anului, ce va fi organizat pe 3 iulie 2007, la Palatul Parlamentului, de catre companiile JW Marriott Bucharest Grand Hotel si L.A. Entertainment Intl. Cu aceasta ocazie, Jose Carreras va
Este, cu siguranta, cel mai important eveniment caritabil al anului, ce va fi organizat pe 3 iulie 2007, la Palatul Parlamentului, de catre companiile JW Marriott Bucharest Grand Hotel si L.A. Entertainment Intl. Cu aceasta ocazie, Jose Carreras va sustine un concert de exceptie, fiind acompaniat de o orchestra simfonica.

Scopul evenimentului este de a stimula donatiile corporative si personale pentru ridicarea nivelului de trai al persoanelor defavorizate. „Chiar si un leu conteaza!“ - a precizat Adriana Stoica, director executiv in cadrul Fundatiei United Way Romania, al carei ambasador in Romania este Mihaela Radulescu. Fundatia United Way va avea grija ca acesti bani sa fie distribuiti catre organizatii non-guvernamentale si proiecte de caritate alese de voluntarii implicati direct in activitatile organizatiei, in sprijinul celor nevoiasi, precum batranii, copiii din orfelinate sau cei spitalizati pe perioade indelungate, persoanelor cu nevoi speciale, bolnavilor de cancer, de sida sau tuberculoza si tuturor celor cu posibilitati financiare modeste, spre inexistente, care au mare nevoi e de ajutor.

Oricare dintre noi poate da o måna de ajutor
„Nu trebuie sa ne oferim ajutorul doar in cazul unor calamitati naturale. Sunt oameni nevoiasi carora trebuie sa le acordam ajutorul nostru si acum. Iar noi o putem face, fiecare dintre noi, cu atat cat ne permite portofelul, pentru ca orice banut conteaza. Trebuie doar sa vrem sa intindem o mana de ajutor „, ne indeamna Luminita Anghel, una dintre cei care organizeaza marele eveniment, care va debuta cu un cocteil, urmat de concertul lui Jose Carreras si dineul de gala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.