Blonda a venit ieri in tara, unde isi va petrece urmatoarele trei luni. Catrinel si sotul ei, tenismanul Gabi Trifu, si-au facut planurile de asa natura incat sa poata petrece vara impreuna - el pentru turneul national de tenis, iar ea pentru

Blonda a venit ieri in tara, unde isi va petrece urmatoarele trei luni. Catrinel si sotul ei, tenismanul Gabi Trifu, si-au facut planurile de asa natura incat sa poata petrece vara impreuna - el pentru turneul national de tenis, iar ea pentru a-si continua cariera de prezentatoare TV, cu o emisiune estivala la National TV, ale carei detalii nu se cunosc inca.
Si pentru ca au ceva de stat, cei doi s-au intors in camera lor din casa parintilor lui Catrinel, pe care acestia au amenajat-o inainte de a pleca sa se stabileasca in America, insotiti de un nou membru al familiei, un labrador.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.