Agentia Nationala Antidrog si Brigada Internationala Antidrog organizeaza in aceasta luna campania sociala "Primeste-l alaturi de tine!", destinata schimbarii perceptiei publice asupra consumatorilor de droguri. Prin actiunea demarata se doreste cons
Agentia Nationala Antidrog si Brigada Internationala Antidrog organizeaza in aceasta luna campania sociala "Primeste-l alaturi de tine!", destinata schimbarii perceptiei publice asupra consumatorilor de droguri. Prin actiunea demarata se doreste constientizarea faptului ca locul consumatorului de droguri este in societate, inconjurat de familie si prieteni si ca ajutorul celor din jur este deosebit de important pentru ca dependentul sa scape de acest viciu. In campania "Primeste-l alaturi de tine!" se va folosi pentru mediatizare un spot video care face referire la umanitatea si sensibilitatea cu care trebuie privit un consumator. Petre Craciun, director adjunct la Biroul de Comunicare si Relatii Publice al Agentiei Nationale Antidrog Constanta, a declarat ca in aceasta actiune se abordeaza pozitia si reintegrarea in comunitate a consumatorului de droguri, dupa ce dependentul a urmat in prealabil un tratament de dezintoxicare si reabilitare psihologica. Persoana care scapa de dependenta are o imagine publica negativa, motiv pentru care nu isi poate gasi cu usurinta un loc de munca, iar problema lui din una medicala pe care o trateaza se transforma in una sociala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.