Atacantul camerunez Boya, care a jucat la Partizan Belgrad, a ajuns marti seara la Bucuresti, iar miercuri dimineata a efectuat vizita medicala la INMS. "Din ce am inteles, totul a fost in regula la vizita medicala, nu s-a intamplat nimic deosebit. D
Atacantul camerunez Boya, care a jucat la Partizan Belgrad, a ajuns marti seara la Bucuresti, iar miercuri dimineata a efectuat vizita medicala la INMS. "Din ce am inteles, totul a fost in regula la vizita medicala, nu s-a intamplat nimic deosebit. Dar deocamdata nu avem rezultatele complete, mai dureaza cateva zile pentru ca s-au facut toate testele specifice jucatorilor africani, toate analizele. Dar eu spun ca nu are cum sa aiba ceva. Nu a fost accidentat deloc in ultimii ani, iar la sarbi a trecut aceleasi teste de doua ori pe an", a adaugat Sichitiu.
In varsta de 24 de ani, Boya urma sa plece aseara spre Camerun unde isi va petrece vacanta, urmand sa se intoarca la Bucuresti pe 19 iunie. La aceeasi data se va prezenta la reunirea lotului si mijlocasul Vladimir Bozovic, care a activat la OFK Belgrad, si care a efectuat deja vizita medicala. Boya trebuia sa ajunga la Bucuresti marti dupa-amiaza, dar a pierdut avionul la Timisoara: "Am intarziat, am pierdut avionul. Stiu ca nu este profesionist, dar nu este vina mea". Atacantul sustine ca transferul la o echipa din Romania nu este un pas inapoi in cariera sa de fotbalist.
"Va fi un pas inainte venirea in Romania. Campionatul romanesc este mult mai bun decat cel sarb. Dupa ce voi semna cu Rapid ma voi gandi sa bat pe Steaua si Dinamo. Contra lui Dinamo am jucat in Cupa UEFA", a spus Boya, care a adaugat ca stie mai multe lucruri despre Rapid de la prietenul sau, camerunezul (naturalizat armean) Edel Apoula Bete, aflat in lotul echipei giulestene de anul trecut.
"La Rapid joaca bunul meu prieten Edel. Mi-a zis ca ma asteapta la Paris ca sa mergem impreuna spre Camerun. Lucrurile nu au fost prea bune pentru el de cand a inceput sa joace, dar acum totul este in regula. Nu ne-am vazut de un an, dar vom avea timp sa discutam si sa vedem ce va urma. Despre Rapid stiu ca este un club mare, cu suporteri fantastici, care creeaza o atmosfera idilica", a adaugat Boya. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.