Presedintele PD, Emil Boc, apreciaza ca daca PSD nu va sustine motiunea de cenzura a PD si nu va initia propria motiune, nu va face decat sa transforme "logodna politica cu PNL in casatorie", relateaza Mediafax. In opinia lui Boc, "nas de cununie" pe
Presedintele PD, Emil Boc, apreciaza ca daca PSD nu va sustine motiunea de cenzura a PD si nu va initia propria motiune, nu va face decat sa transforme "logodna politica cu PNL in casatorie", relateaza Mediafax. In opinia lui Boc, "nas de cununie" pentru PNL si PSD va fi Viorel Hrebenciuc. "Le uram succes. Important este ca toata lumea sa stie acest lucru si este momentul ca aceasta casatorie sa devina oficiala prin prezenta lor in Parlamentul Romaniei", a declarat Boc. Liderul democrat spune ca PD nu va participa "la acest mariaj", ci va lasa cele doua partide sa isi poarte "povara casniciei", adica a guvernarii, dupa care vor da socoteala la viitoarele alegeri pentru ceea ce au facut, informeaza Mediafax.
Agentia de presa precizeaza ca vicepresedintii PNL si cei ai PSD urmau sa se vada joi la 13.30, probabil la Vila Lac 2, pentru o ultima runda de negocieri in ceea ce priveste sustinerea guvernamentala, insa intalnirea a fost anulata.
Pe de alta parte, Boc a declarat ca scrisoarea adresata de premierul Calin Popescu Tariceanu presedintelui Traian Basescu este un gest pueril, care demonstreaza lipsa de responsabilitate si lipsa respectului fata de institutiile statului, transmite Mediafax. "Cred ca orice institutii in Romania trebuie sa se respecte, pentru ca sunt produsul vointei oamenilor, iar prin ceea ce a spus domnul Tariceanu se descalifica si mai mult in ochii opiniei publice si el, ca persoana", a afirmat liderul PD.
Premierul Tariceanu i-a transmis, joi, o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care declina invitatia la consultari la Cotroceni si il acuza pe acesta ca modul in care isi promoveaza ambitiile politice face parte dintr-o "intriga meschina", menita sa ii satisfaca setea de putere, precizeaza Mediafax.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.