Patronul Stelei spune ca nu va mai cumpara aeronava Boeing 737. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri seara, pe aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la Timisoara pentru meciul Romania-Slovenia, ca nu-si va mai cumpara


Patronul Stelei spune ca nu va mai cumpara aeronava Boeing 737. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri seara, pe aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la Timisoara pentru meciul Romania-Slovenia, ca nu-si va mai cumpara avionul de la Ion Tiriac pentru ca acesta i-a cerut cu patru milioane de euro in plus. "Vreau sa va spun ca domnul Tiriac s-a sucit. Nu mai vrea 16 milioane, acum vrea 20 de milioane de euro pe avion. A zis ca asa a inteles el de la inceput, 20 de milioane. Eu i-am zis ca au angajatii lui ofertele scrise, dar el a zis ca ii da afara. Asta e, acum trebuie sa caut alt avion. Mai bine, acum iau unul nou nout, tot airbus", a declarat, miercuri, patronul Stelei, Gigi Becali.

Gigi Becali spusese acum citeva zile ca s-a inteles cu Ion Tiriac pentru a achizitiona un avion de la fostul tenismen, cu 44 de fotolii, "care va avea sigla inscriptionate Sfantului Gheorghe si numele finantatorului stelist".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.