Un incendiu de proportii a distrus, marti noaptea, o cladire din cartierul brasovean Tractorul, iar 30 de oameni au ramas fara adapost. La ora 23.00, cand membrii celor doua familii de romani si noua de rromi din Covasna se pregateau de culcar

Un incendiu de proportii a distrus, marti noaptea, o cladire din cartierul brasovean Tractorul, iar 30 de oameni au ramas fara adapost. La ora 23.00, cand membrii celor doua familii de romani si noua de rromi din Covasna se pregateau de culcare, au simtit miros de fum. Adultii au iesit afara, fiind insa nevoiti sa se intoarca printre flacari de mai multe ori pentru a-si recupera copiii. Pompierii din Brasov si Bod s-au luptat ore intregi cu focul, cu ajutorul a opt autospeciale, insa nu au reusit sa salveze casa. Interventia pompierilor a fost ingreunata de starea subreda a casei, de faptul ca in zona nu se afla niciun hidrant, si camerele erau pline de butelii si canistre. Oamenii au reusit sa recupereze haine si obiecte, dar au ramas pe drumuri. Cauza inceperii focului inca nu este cunoscuta de autoritati, dar, cu o ora inainte, pompierii au fost solicitati in zona pentru ca hainele dintr-un canal luasera foc.

Drama. Casa care adapostea 30 de oameni s-a facut scrum


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.