Ion Marcu a facut in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti o declaratie socanta. Barbatul nu si-a recunoscut fapta in mod direct, insa a tinut sa explice judecatorilor ca in situatia Mariei Marcu a fost doar mana destinului. "Nu a vrut sa

Ion Marcu a facut in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti o declaratie socanta. Barbatul nu si-a recunoscut fapta in mod direct, insa a tinut sa explice judecatorilor ca in situatia Mariei Marcu a fost doar mana destinului. "Nu a vrut sa recunoasca. A spus doar ca asa a fost soarta sotiei lui", ne-au declarat oamenii legii. In plus, Marcu a spalat urmele de sange din apartament si din masina Volkswagen Passat cu care a carat cadavrul ciopartit pana la fantana din localitatea ialomiteana Garbovi.
Ion Marcu era un om deosebit de violent cu sotia. In luna martie, acesta a lovit-o in asemenea hal incat aceasta a fost luata cu Salvarea de acasa. Atunci, Maria si-a scos un certificat medico-legal, pe baza caruia a intentat proces de divort. In numai o luna, instanta a decis ca Ion Marcu trebuie sa paraseasca caminul conjugal pana la data de 31 mai. Acesta a amenintat atunci ca daca este scos din casa o ucide pe femeie.
La data de 26 mai aceasta a disparut fara urma. "Dupa ce au audiat rudele si vecinii, politistii au luat in calcul varianta crimei, iar Ion Marcu a fost suspectul principal, desi cadavrul nu fusese inca descoperit", ne-au mai spus sursele noastre.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.