In costume, cu camasile deschise, jefuitorii din "Ocean's 13" si-au lasat amprentele mainilor si ale pantofilor in cimentul proaspat al unei dale din fata teatrului chinezesc Grauman, de pe celebrul Bulevard Hollywood, la cativa pasi de teatrul Kodak
In costume, cu camasile deschise, jefuitorii din "Ocean's 13" si-au lasat amprentele mainilor si ale pantofilor in cimentul proaspat al unei dale din fata teatrului chinezesc Grauman, de pe celebrul Bulevard Hollywood, la cativa pasi de teatrul Kodak unde in fiecare an sunt decernate premiile Oscar. Circulatia a fost intrerupta pe aceasta artera a istoricului cartier al cinematografiei din Los Angeles, pentru a permite fanilor sa vada trio-ul de seducatori, cu cateva ore inainte de premiera hollywoodiana a celui mai recent film al lor care va fi lansat vineri in salile de cinema din America de Nord. Regizat de Steven Soderbergh, "Ocean's 13", a treia parte din seria aventurilor raufacatorului Danny Ocean si ale bandei sale, a fost proiectat in premiera mondiala la Festivalul de film de la Cannes, in mai. George Clooney, in varsta de 46 de ani, si Matt Damon, in varsta de 36 de ani, sunt ambii castigatori de premii Oscar. Clooney a fost recompensat de Academia americana cu un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", in 2006, in timp ce Matt Damon a primit un Oscar pentru cel mai bun scenariu in 1998, pentru "Good Will Hunting". Pitt, in varsta de 43 de ani, care a putut fi vazut recent in drama "Babel", a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul din filmul "Armata celor 12 maimute" (1996). Pitt a fost prezent la editia de anul acesta a Festivalului de film de la Cannes impreuna cu celebra sa iubita, actrita Angelina Jolie, pentru a promova, alaturi de superproductia "Ocean's 13", drama "A Mighty Heart". In acest film, produs de compania lui Brad Pitt, Plan B, Jolie joaca rolul lui Mariane Pearl, vaduva ziaristului Daniel Pearl de la Wall Street Journal, care a fost asasinat. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.