Ma numesc Eliza Turcu si sunt din Targu Jiu. Am citit cu pasiune articolul "Ardealul fara stranduri in plina incalzire globala", pentru ca o asemenea nepasare bantuie si statiunea Baile Olanesti, ca si in multe alte localitati din tara. In ace

Ma numesc Eliza Turcu si sunt din Targu Jiu. Am citit cu pasiune articolul "Ardealul fara stranduri in plina incalzire globala", pentru ca o asemenea nepasare bantuie si statiunea Baile Olanesti, ca si in multe alte localitati din tara. In aceste zile am privit cu multa amaraciune si dezamagire singurul strand care era acum cativa ani o minunatie pentru turisti si pentru cei veniti la tratament in statiune, in prezent fiind abandonat de 3-4 ani. Motivul ar fi ca o patroana a amenajat langa hotelul Olanesti o piscina acoperita cu cateva locuri in afara, pentru plaja. Pentru a avea clienti, n-a binevoit sa puna la dispozitia celor ce aveau strandul apa termala pentru cei ce faceau baie in vechiul bazin. Ar trebui fotografiat asa cum arata azi si sa apara pe prima pagina a ziarului dumneavoastra, ca sa vada intreaga tara delasarea si interesele meschine ale autoritatilor locale, in dauna cetatenilor. Este mare pacat sa fie in continuare abandonat, desi poate fi amenajat foarte bine, chiar privatizat, dar numai sa fie in folosul oamenilor. Ca este nepasare rezulta privind si in vecinatatea strandului sus-mentionat. In partea dreapta sunt vreo 4-5 plopi mari, care s-au uscat si nimeni nu s-a invrednicit sa-i taie, pentru ca zona sa aiba un aspect frumos.
De asemenea, cand se traverseaza podul de langa strand se observa in stanga un gard din lemn, care e prabusit. Ca sa nu mai vorbim ca, intrand in parcul ce duce spre strand, spatiile de asfalt (pe care se joaca copiii celor ce vin in statiune) sunt si ele neingrijite, cu gropi, iar in dreapta este o cladire inceputa (fundatia si parterul) si abandonata, la randul ei. Iata ca numai dintr-o aruncatura de privire se vede ca primaria orasului are multe de facut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.