Ma numesc Teican Viorica si citesc ziarul dumneavoastra din ziua in care a aparut pe piata. Aveti articole foarte interesante si am observat ca va preocupa si cazurile socante. Intr-unul dintre numere aveati un articol in care scriati despre G

Ma numesc Teican Viorica si citesc ziarul dumneavoastra din ziua in care a aparut pe piata. Aveti articole foarte interesante si am observat ca va preocupa si cazurile socante. Intr-unul dintre numere aveati un articol in care scriati despre Giulia ca a reusit sa obtina o locuinta prin ANL. As dori si eu sa stiu ce sa fac, pentru ca am 43 de ani, de 27 de ani sunt in Bucuresti si nu am reusit sa fac o casa cat de mica pentru mine si familia mea. Am doi baieti ? unul de 20 si altul de 18 ani. Am facut cerere de locuinta la primarie, dar nu aveam dosarul complet si a ramas doar in stadiu de asteptare. Locuiesc cu chirie, platim 400 de lei plus intretinere si lumina (toate in jur de 800 de lei). Sunt convinsa ca, daca as reusi sa am o locuinta (fie ea si sociala), as putea sa fac fata cheltuielilor. Lucrez ca vanzatoare, pe cartea de munca am salariul de 410 lei, insa primesc 800 de lei in mana. Sotul meu primeste 1.500 de lei, dar pe cartea de munca are tot 410 lei. Nu putem sa facem un imprumut pentru casa. De locuinta prin ANL nu se pune problema, pentru ca am depasit varsta (43, respectiv 45 de ani). Daca as putea sa fac ceva pentru copii, v-as fi recunoscatoare pentru ajutorul dat.
Locuiesc in Baicului. La noi in cartier se renoveaza cateva blocuri, iar deasupra, pe terasa, se construiesc apartamente cu doua camere. Sunt convinsa ca pot plati avansul pentru un apartament, numai sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a reusi. Domnul primar Ontanu a facut multe lucruri bune pentru sectorul in care locuim. Poate, daca am reusi sa intram la dansul in audienta, am putea sa ne facem si noi ascultati. Nu cerem ceva de mila. Nu am avut nicio locuinta.
E prima data cand scriu undeva despre aceasta problema.
Va multumesc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.