"De maine (n.n. - azi, de la ora 15), incepe un eveniment foarte important pentru rugbyul romanesc. Pregatim cu aceste meciuri Cupa Mondiala, asa ca vor fi partide importante pentru noi. Am acceptat provocarea IRB de a organiza acest turneu, chiar da
"De maine (n.n. - azi, de la ora 15), incepe un eveniment foarte important pentru rugbyul romanesc. Pregatim cu aceste meciuri Cupa Mondiala, asa ca vor fi partide importante pentru noi. Am acceptat provocarea IRB de a organiza acest turneu, chiar daca am primit un caiet de sarcini care avea sute de pagini. Am reusit sa acceleram procesul constructiei bazei, care trebuia sa se incheie la sfarsitul anului, si asteptam acum sa vina suporterii rugbyului la turneu", a declarat presedintele FRR, George Straton, care a mai precizat ca fondurile financiare au fost obtinute, "in proportie de 90-95%", de la forul international de specialitate. Prezent la conferinta de presa alaturi de managerul reprezentativei Romaniei, Robert Antonin, capitanul Marius Tincu a tinut sa sublinieze ca spera ca tricolorii sa se ridice la inaltimea acestui eveniment. "Sunt onorat sa fiu capitanul echipei la acest turneu international. Avem o atmosfera foarte buna la lot si ne pregatim pentru primul meci. Sper sa ne ridicam la inaltimea evenimentului, chiar daca vom avea parte de meciuri grele", a afirmat Tincu, precizand ca selectionata sud-africana Emerging Springboks pe care o va intalni echipa noastra, azi, de la ora 19, intr-un meci transmis in direct de TV Sport, este si cea mai incomoda, in lot aflandu-se si patru sportivi care au jucat recent finala Super 14 cu echipele "Sharks" si "Bulls".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.