Fosta vedeta pop, azi mama a trei copii, Victoria Beckham se poate numi o femeie implinita. Dupa ce a cantat in Spice Girls, castigand celebritate si succes, s-a maritat cu unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Angliei, capitanul nationalei de fotba
Fosta vedeta pop, azi mama a trei copii, Victoria Beckham se poate numi o femeie implinita. Dupa ce a cantat in Spice Girls, castigand celebritate si succes, s-a maritat cu unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Angliei, capitanul nationalei de fotbal, David Beckham. Cei doi au devenit parintii a trei baieti si se straduiesc sa aduca pe lume si o fetita. In paralel, ei au lansat propriile colectii vestimentare si produse cosmetice, si se dovedesc extrem de abili cand vine vorba sa-si vanda imaginea. Odata cu mutarea in State si cu contractul semnat de sotul sportiv, contul fostei Posh va creste in zeroruri, dar asta nu este tot. Potrivit unui sondaj realizat pe Sport.iafrica.com, foarte multi dintre englezi sunt de parere ca David Beckham merita sa fie ridicat la rangul de Sir. Cand Regina Elisabeta a II-a ii va acorda rangul de onoare lui David, imediat si Victoria va deveni o Lady. Daca pe toate planurile a ajuns unde a tintit, inseamna ca un titlu nobiliar s-ar potrivi ca o manusa personalitatii ei, deja foarte complexa. Dar oare cum va da o Lady pe scena, dansand in ritmuri pop, ca tot se zvoneste un coming back al trupei Spice Girls?


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.