Corneliu Vadim Tudor a anuntat vineri ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras decoratia "Steaua Romaniei".

Liderul PRM il acuza pe seful statului de o "suita de abuzuri" facute de acesta in retragerea medaliei ofe
Corneliu Vadim Tudor a anuntat vineri ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras decoratia "Steaua Romaniei".

Liderul PRM il acuza pe seful statului de o "suita de abuzuri" facute de acesta in retragerea medaliei oferite de fostul presedinte Ion Iliescu. "Il voi da in judecata pe Traian Basescu si acesta va plati cit nu face - fireste, daca nu cumva o sa scape, invocind faptul ca e nebun de legat", a precizat Vadim Tudor.

Vadim Tudor sustine ca decizia lui Basescu este nula, in conditiile in care ea se bazeaza pe un "denunt calomnios" facut printre altii de Gabriel Liiceanu, Radu Filipescu sau Mircea Dinescu. Acestia au acuzat comportamentul liderului PRM de la sedinta Parlamentului de condamnare a comunismului, or, Vadim sustine ca are imunitate parlamentara pentru acele manifestari. "Care este culpa mea? Ca l-am demascat pe Basescu?", a intrebat retoric Vadim Tudor.

Intrebat daca ii va cere lui Basescu daune morale, C.V. Tudor a spus ca de acest lucru se vor ocupa avocatii sai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.