Rihanna este in mod evident hot, pentru ca cel mai recent album al sau face valuri si sparge topurile inca dinainte de a fi lansat.

La doar 19 ani, Rihanna este la al treilea album, a spart toate recordurile in materie de vinzari online, e mai indexata pe net decit wikipedia si lucreaza cu cei mai buni profesionisti din showbiz.

La o cautare pe Google a cuvintului „umbrella", primul link indexat este o trimitere la piesa Rihannei, surclasind wikipedia. La albumul „Good Girl Gone Bad", care urmeaza sa fie lansat pe 5 iunie, au colaborat, printre altii, Ne-Yo, Timbaland si Stargate.

Poate unul dintre cele mai bune lucruri din cariera solistei este influenta lui Jay Z, care a fost mina invizibila din spatele metamorfozei anuntate in titlul albumului „Good Girl Gone Bad" si cel care a pus la cale unul dintre cele mai incendiare dueluri din zona R&B: Beyonce si Rihanna, featuring Jay Z. „Nu stim inca daca este vorba despre o piesa noua sau un remix de pe ultimul album al Rihannei. Jay Z este un geniu pentru ca a pus la cale colaborarea dintre cele doua", spune o sursa din Def Jam Records, citata de Media TakeOut. Si, intr-adevar, este nevoie de diplomatie sa convingi cele doua dive sa cinte impreuna. Jay Z si Beyonce sint impreuna de patru ani si recent s-au logodit. Acum un an, revistele de scandal vorbeau despre o aventura intre presedintele de la Def Jam si proaspat lansata Rihanna. Duetul celor doua rivale va fi cu atit mai celebru.

„Umbrella" a fost primul single care a ajuns pe locul intii in UK Singles Chart doar pe baza vinzarilor online (peste 34.200 de downloadari in prima saptamina, iar in a doua - 38.487). Videoclipul a fost vizionat pe youtube.com de patru milioane de ori in doua saptamini.

Pentru a urmari videoclipul piesei „Umbrella", accesati www.cotidianul.ro/select