Site-ul TVR, www.tvr.ro, a fost nominalizat, totodată, printre cele mai bune patru site-uri oficiale dedicate competiției Eurovision Song Contest 2007. "Rezultatele finale, reflectă voturile a aproape 500.000 de internauți care și-au marcat propriile preferințe de pe shortlist-ul oferit de primii 7.500 de fani", se mai arată in comunicatul Departamentului de Comunicare al Societății Romane de Televiziune (SRTv).
La competiția Eurowebby Awards au participat toate site-urile dedicate festivalului Eurovision Song Contest. Premiile au fost create pentru a incuraja site-urile dedicate Eurovision și acțiunile ce au loc in jurul acestui eveniment.
Finala națională a Eurovision Romania 2007 s-a desfășurat in data de 10 februarie, iar finala internațională a Eurovision Song Contest 2007 a avut loc in data de 12 mai la Helsinki.
Site-ul www.tvr.ro a fost relansat in data de 23 aprilie și are o grafică și o structură centrată pe conținut, atat text, cat și video.
Societatea Romană de Televiziune (SRTv) este serviciul public de televiziune din Romania. SRTv are in componență posturile TVR 1, TVR 2, TVR Internațional și TVR Cultural și studiourile teritoriale TVR Cluj, TVR Iași, TVR Timișoara și TVR Craiova.