Ministrul Educatiei trebuie sa adopte masuri de sanctionare a profesoarei despre care se presupune ca avea o relatie cu un elev decedat, dupa ce a cazut de la etajul 9 al unui imobil, Guvernul avand obligatia sa atentioneze asupra unei minime

Ministrul Educatiei trebuie sa adopte masuri de sanctionare a profesoarei despre care se presupune ca avea o relatie cu un elev decedat, dupa ce a cazut de la etajul 9 al unui imobil, Guvernul avand obligatia sa atentioneze asupra unei minime atitudini de moralitate, considera premierul Tariceanu. "Vreau sa fac o referire la situatia elevului care s-a sinucis. Cred ca, in acelasi timp nu voi, ci noi, in primul rand, ca responsabili ai Guvernului, avem obligatia sa atragem atentia cadrelor didactice ca exista o minima obligatie de atitudine de moralitate in scoala si ca asemenea relatii nu sunt permise intre profesori si elevi. Cred ca va fi obligatia ministrului Educatiei ca sa adopte masuri de sanctionare in privinta profesoarei care a fost implicata in aceasta nefericita situatie", a afirmat, ieri, Tariceanu, intr-o discutie cu reprezentantii Consiliului Copiilor "SPUNE !". Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a apreciat, ieri, drept complet imorala relatia dintre un profesor si un elev, dar nu ilegala, intrucat legiuitorul nu a gandit sa faca precizari concrete in acest sens, astfel ca nicaieri nu sunt prevazute interdictii sau sanctiuni pentru astfel de comportamente.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.