Rectorul Universitatii "Petre Andrei" din Iasi, Niculae Niculescu, a fost atit de intoxicat de "microbul" fotbalului, incit a imprumutat, din bugetul institutiei, clubul local de fotbal cu suma de 34.000 de euro. Prevazator, Niculescu a stipulat in c
Rectorul Universitatii "Petre Andrei" din Iasi, Niculae Niculescu, a fost atit de intoxicat de "microbul" fotbalului, incit a imprumutat, din bugetul institutiei, clubul local de fotbal cu suma de 34.000 de euro. Prevazator, Niculescu a stipulat in contractul de imprumut ca banii vor fi recuperati in urma transferului jucatorilor Mihai Botan si Danut Mitruc. Cei doi au plecat insa de la Poli Iasi fara ca iesenii sa primeasca vreun ban de pe urma lor. Botan s-a lasat de fotbal si a plecat la munca, in Italia, in timp ce Mitruc s-a transferat la Gloria Bistrita, liber de contract.

In aceste conditii, s-a ajuns la judecata, Niculescu solicitind plata sumei de 34.000 de euro. Surpriza insa, clubul Politehnica Iasi a cistigat, vineri, procesul intentat de rectorul Universitatii "Petre Andrei", astfel ca nu vor avea probleme cu obtinerea licentei necesare pentru primul esalon, data de FRF doar daca se dobvedeste ca o grupare nu are nici un fel de datorii.

Magistratii de la Judecatoria Iasi au decis respingerea actiunii formulate de catre Niculae Niculescu, care a ramas si cu cheltuielile de judecata. Decizia nu este insa definitiva, putind fi atacata la Tribunalul Iasi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.