Traian Basescu, presedintele Romaniei, si primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, au luat ieri pozitie fata de cazurile tot mai dese de violenta petrecute in scoli sau care au drept protagonisti ori victime elevi. "Violenta in scoli este un fenomen
Traian Basescu, presedintele Romaniei, si primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, au luat ieri pozitie fata de cazurile tot mai dese de violenta petrecute in scoli sau care au drept protagonisti ori victime elevi. "Violenta in scoli este un fenomen care devine tot mai pregnant. Asemenea fenomene nu pot fi acceptate", a declarat Traian Basescu ieri, in cursul unei intrevederi cu membrii „Consiliului Copiilor SPUNE". El a adaugat ca exista si scene de violenta „inacceptabile" intre copii. "Noi nu trebuie sa ajungem la situatii in care au ajuns alte tari in care copiii sunt impuscati in scoli", a spus presedintele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.