Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pregateste viitorul sezon al echipei moldave.
- A ajuns FC Vaslui la maturitate in exprimarea pe gazon, dincolo de locul ocupat in editia de campionat care s-a incheiat?
- Locul 8 pe care l-a ocupat FC Vaslui e meritoriu, eu atata zic, meritoriu. Daca acum un an abia am scapat de retrogradare, cu Mircea Rednic, anul asta ne-am dus mai sus, cu Viorel Hizo, antrenor cu mari merite in devenirea echipei.
- Sunteti multumit?
- Sunt multumit ca am progresat, cifric, in clasamentul final. De ce nu, la editia viitoare, probabil ne vom dori mai mult. Vedeti dumneavoastra, la FC Vaslui, din ce cunosc eu, poate ma insel, dar nu ma insel, vorbesc pe date concrete, sunt cele mai mari salarii pentru fotbalisti, neatinse la alte echipe din tara. Cand vom ajunge si prin Europa…

- Asta inseamna ca echipa se va intari…
- Cu certitudine. Vor veni cativa jucatori de valoare, iar pierderile vad ca fac fata la echipe mai galonate. Pierderile, adica jucatorii transferati la echipe de prin Bucuresti. Dar asta nu inseamna ca Vasluiul va fi o pepiniera pentru altii. Si bugetul, nu dau inca cifre, va fi majorat, de ce nu am putea urca mai mult la anul?
- A plecat Hizo…
- Nu ramane Vasluiul fara antrenor, stati fara grija. Hizo a facut lucruri bune aici. I-a expirat contractul, scadent in vara, si daca vrea sa plece nu ma pot, in definitiv, opune. Pleaca Hizo, vine altul, un antrenor cu cota in urcare, un antrenor tanar, care la oferta mea nu are cum sa spuna nu tentatiei de a-si face meseria, chiar daca Vasluiul pare departe de Bucuresti. Nu e, e pe locul opt, inca…
- Sa fie Dorinel Munteanu?
- Sa fie, chiar daca acum nu e in tara!