Temutul interlop Pian Zamfir a fost retinut, joi, de politistii si procurorii bucuresteni dupa ce anchetatorii au probat ca acesta era implicat intr-o grupare de escroci bancari care obtineau credite cu acte false. In timpul perchezitiei la do

Temutul interlop Pian Zamfir a fost retinut, joi, de politistii si procurorii bucuresteni dupa ce anchetatorii au probat ca acesta era implicat intr-o grupare de escroci bancari care obtineau credite cu acte false. In timpul perchezitiei la domiciliul acestuia, oamenii legii au descoperit mai multe arme de foc cu gaze sau aer comprimat pentru care nu existau documente. Tot joi au fost arestate alte cinci persoane, trei dintre ele din Capitala si doua din judetul Ilfov. Pian si complicii sai au falsificat contracte de munca si adeverinte de salariu pentru zeci de persoane care pe baza acestor acte au imprumutat de la banci sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.