Oamenii mari au, adesea, "hachite" marunte. Petre Roman, spre exemplu, a suportat cu stoicism sa i se arunce in carca, in presa ultimelor luni, tot felul de acuzatii, precum infidelitate, imaturitate, iresponsabilitate, donjuanism, andropauza

Oamenii mari au, adesea, "hachite" marunte. Petre Roman, spre exemplu, a suportat cu stoicism sa i se arunce in carca, in presa ultimelor luni, tot felul de acuzatii, precum infidelitate, imaturitate, iresponsabilitate, donjuanism, andropauza etc., fara a reactiona taios in vreun fel.
Nici chiar atunci cand acuzatiile au venit de la unele persoane apropiate, dragi chiar, fostului premier. In schimb, Roman a fost extrem de necajit cand a citit, in Cancan, ca ar fi intrecut nitel masura la bautura, zilele trecute, intr-un bar din zona Banu Manta, unde fusese surprins de paparazzii nostri. Si ne-a rugat sa precizam ca nici nu se pune problema de asa ceva, el nefiind, vreodata, un fan al lui Bacchus, chiar daca e profesor universitar de mecanica fluidelor.
Si daca Petre Roman zice asa, noi consemnam ca atare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.