Meciul zilei in preliminariile Euro 2008 se joaca la Paris, unde Franta intalneste Ucraina (ora 22.00, in direct la Sport 1) in cadrul grupei B, una dintre cele mai echilibrate serii in actualele calificari.

Alaturi de francezi, Scotia si
Meciul zilei in preliminariile Euro 2008 se joaca la Paris, unde Franta intalneste Ucraina (ora 22.00, in direct la Sport 1) in cadrul grupei B, una dintre cele mai echilibrate serii in actualele calificari.

Alaturi de francezi, Scotia si Ucraina au strans cate 12 puncte, depasind campioana mondiala Italia, clasata abia a patra. Selectionerul francez Raymond Domenech este deranjat de faptul ca trebuie sa intalneasca o contracandidata la calificare in aceasta perioada a anului. "Ma ingrijoreaza situatia jucatorilor mei, care se afla intr-o conditie fizica si psihologica dificila. A fost un sezon lung si obositor. Spre deosebire de noi, adversarii sunt inca implicati in meciuri de campionat", se plange Domenech, care il da ca exemplu pe mijlocasul campioanei Olympique Marseille, Florent Malouda, nevoit sa joace 56 de meciuri in acest sezon. Iar in lotul "cocosilor" galici, Malouda nu este un caz singular.
Partide interesante si in grupa F. Spania lui Luis Aragones se deplaseaza in Letonia, unde nu mai are dreptul la pasi gresiti, dupa ce a suferit deja doua infrangeri in cinci meciuri si este pe locul trei. In aceeasi serie, Danemarca si Suedia disputa derby-ul nordului, trupa daneza avand neaparata nevoie de victorie pentru a nu scapa contactul cu primele doua locuri ce asigura calificarea. In grupa A, Belgia isi joaca in compania Portugaliei cam ultima sansa de a mai ramane in cartile pentru Euro 2008, Finlanda si Serbia se dueleaza pentru locul doi, in timp ce liderul Polonia merge in Azerbaidjan.

Meciurile de azi
Kazahstan - Armenia; Azerbaidjan - Polonia; Finlanda - Serbia; Belgia - Portugalia; Lituania - Georgia; Franta - Ucraina; Feroe - Italia; Bosnia - Turcia; Norvegia - Malta; Grecia - Ungaria; Tara Galilor - Cehia; Germania - San Marino, Rusia - Andorra; Macedonia - Israel; Estonia - Croatia; Islanda - Liechtenstein; Danemarca - Suedia; Letonia - Spania; Belarus - Bulgaria; Albania - Luxemburg.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.