Euforia, 20.00 (sambata, 2 iunie)
"La ceai cu Mussolini"
O comedie stupida, ca sa nu-i zicem altfel, ce se petrece in 1935, pe vremea dictatorului Mussolini. Niste tineri turisti americani si britanici vin in vizita in Italia, vor sa-l cuno
Euforia, 20.00 (sambata, 2 iunie)
"La ceai cu Mussolini"
O comedie stupida, ca sa nu-i zicem altfel, ce se petrece in 1935, pe vremea dictatorului Mussolini. Niste tineri turisti americani si britanici vin in vizita in Italia, vor sa-l cunoasca pe Mussolini si sa-i solicite prieteneste o discutie. Un baiat din Florenta este entuziasmat de intalnirea cu doua fete dintre turisti, care sunt lesbiene. Tatal baiatului se hotaraste sa-l trimita in Austria. Doua stelute sunt prea multe pentru aprecierea acestui film.

National TV, ora 20.15 (duminica, 3 iunie)
"Cand dragostea ucide"
De asta data e vorba despre un "thriller" impanat cu o dragoste dramatica, iar filmul este o productie indiana, de doua stelute. Karan descopera trupul fara viata al amantei sale, la locuinta acesteia. Speriat, il anunta pe sotul orb al decedatei de drama petrecuta. Vine politia ce vrea sa stabileasca daca femeia a fost ucisa sau s-a sinucis. Trupul amantei dispare insa si lucrurile se incurca rau de tot. Suspecti vor fi amantul si sotul!


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.