Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat,  vineri, ca reprezentantelor Romaniei le va fi foarte greu la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, deoarece componentele echipei Chinei se pregatesc de multi ani pentru aceasta competitie.
"La
Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat, vineri, ca reprezentantelor Romaniei le va fi foarte greu la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, deoarece componentele echipei Chinei se pregatesc de multi ani pentru aceasta competitie.
"La Olimpiada este greu nu numai pentru Romania, ci pentru toata lumea, deoarece toata lumea este ingrijorata de marele succes al echipei din China, care se pregateste sa nu spun de cati ani pentru aceasta Olimpiada. Va fi foarte foarte dificil. Sa avem putin noroc", a spus Nadia Comaneci, care s-a aratat bucuroasa de revenirea Catalinei Ponor in gimnastica. "Ma bucur ca revenirea Catalinei Ponor este un moment foarte frumos si ma bucur ca are aceasta dorinta de a reveni in lumea gimnasticii. Este un moment greu pentru lumea gimnasticii, insa m-am bucurat ca la Campionatele Europene rezultatele au fost frumoase, ca lumea nu se astepta sa fie asa de bine. Sa speram ca va fi bine in continuare si incerc sa ajut cum pot", a completat Nadia Comaneci.
Nadia a participat, vineri, impreuna cu sotul sau, Bart Connor, si cu fiul lor, la un spectacol organizat pentru Ziua Copilului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.