O tanara de 21 de ani, Amalia Szabo, din comuna Dorolt, judetul Satu Mare, a murit ieri dimineata, la ora cinci, la aproape trei zile de la nastere. Familia sustine ca tanara a fost uitata de medici timp de doua zile in salon, inainte c

O tanara de 21 de ani, Amalia Szabo, din comuna Dorolt, judetul Satu Mare, a murit ieri dimineata, la ora cinci, la aproape trei zile de la nastere. Familia sustine ca tanara a fost uitata de medici timp de doua zile in salon, inainte ca starea ei de sanatate sa se agraveze si sa duca la deces. Medicul care a tratat-o pe femeie, Mircea Dragos, afirma ca moartea a fost cauzata de o embolie, pentru care nu e nimeni vinovat.
Cazul s-a petrecut intr-o unitate medicala, afectata de o grava criza de medicamente. Surse din spital spun ca sotul victimei, Istvan Szabo, a fost trimis de medici sa cumpere un medicament pentru inima sotiei sale supraponderale. El a solicitat, ieri, Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare necropsierea cadavrului.
Starea femeii s-a depreciat miercuri, la doua zile dupa nastere, pacienta acuzand probleme respiratorii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.