Usoara relaxare a fotbalistilor, in timpul antrenamentului de ieri. Doar Victor Piturca a ramas cu aceeasi mina serioasa. Normal, ca doar lui i se ia capul in caz de esec. Selectionerul a facut retusurile. Ultimele. Apoi, vorbe de moral


Usoara relaxare a fotbalistilor, in timpul antrenamentului de ieri. Doar Victor Piturca a ramas cu aceeasi mina serioasa. Normal, ca doar lui i se ia capul in caz de esec. Selectionerul a facut retusurile. Ultimele. Apoi, vorbe de moral. "Baietii sunt foarte motivati. Sambata putem realiza ceea ce ne-am propus, adica o victorie sau cel putin un egal. Trebuie sa demonstram ca suntem mai buni", a spus Piti dupa sedinta de pregatire. A uitat ca "a fi mai bun" nu inseamna "sa faci egal" cu adversarul. Exista doar o singura solutie pentru a demonstra asta: sa bati!
Probabil, gandurile ii erau amestecate, ca doar in urma cu cateva zile, pe cand era in tara, a vorbit multisor despre patru puncte. Si-a amintit ca Hagi a condus nationala la barajul din urma cu sase ani, in fata aceluiasi adversar. L-a intepat pe "Rege": "Echipa de acum nu are nimic in comun cu ceea ce s-a intamplat in 2001. Nimeni nu este cu gandul la revansa".
Despre sloveni? Ce poate spune un selectioner, ca doar n-o fi prost sa-i i-a peste picior! Cine stie ce se poate intampla astazi? Asa ca: "Sunt foarte greu de depasit fizic. Echipa lor este formata din jucatori foarte buni si cu experienta. Fotbalistii mei stiu ca aceste doua meciuri sunt hotaratoare si vor da totul pe teren, in ciuda oboselii acumulate in campionat". Asa sa fie, nea Piti, in ce priveste ultima parte a declaratiei!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.