• JOCURI

+ Jocurile online devin din ce in ce mai populare si mai atractive. Dupa ce s-au plictisit sa se joace de-a razboaiele, afacerile, viata sociala si despre alte lucruri de acest gen, gamerii au trecut la sex virtual. Era o chestiune de timp pina cind un site precum naughtyamericathegame.com sa dea lovitura. Pentru prima oara exista un site branduit ca atare, in care hainele sint optionale, regulile legate de limbaj mult mai laxe si in interiorul caruia este permis (aproape) orice.

- Daca esti o femeie frustrata, incapabila sa-si aleaga culoarea fardului de pleoape, lipsita de sex-appeal, casnica si plina de complexe si de celulita, atunci noul produs Nintendo Female Power DS Game este jocul ideal. Jocul este plin de mesaje pozitive si automotivationale, tipsuri despre cum sa pari fericita chiar si cind esti in pragul sinuciderii si metode de a te minti cit mai eficient ca totul e OK, fara sa schimbi nimic la viata ta si sa-ti distragi atentia de la adevaratele probleme, pentru ca oricum nu merita sa le confrunti.

• MUZICA

+ Dupa ce a spart topurile cu ultimul sau album, „Future sex/Love sounds", si dupa ce si-a pus vocea la bataie in ultimul „Shrek", Justin Timberlake se lanseaza in afaceri. Si ce i s-ar potrivi mai bine unuia

dintre cei mai vinduti solisti decit o casa de productie? Tennman Records reprezinta un joint venture cu Interscope. Timberlake este presedintele companiei si Chief Executive Officer, iar de distributie se va ocupa Interscope Geffen A&M.

- Regii eurodance-ului, Modern Talking, au fost invitati la o emisiune in care se parodiaza concursul organizat de Guinness World Records. Misiunea celor de la Modern Talking era sa separe albusul de galbenus din niste oua si sa-l bata cu un tel pina se transforma in spuma, treaba care s-a dovedit mult prea complicata pentru ei. Nici macar cind au cintat „Juliet", hitul de pe albumul „Universe" (din 2003) nu au reusit sa fie hot, pentru ca au facut playback si nu-si coordonau miscarea buzelor cu piesa.

• PROTEST

- O echipa de cercetatori din Marea Britanie a plasat in fata Casei Parlamentului din Londra manechine imense imbracate in costume de protectie in laborator, ca forma de protest fata de decizia parlamentului de a scadea bugetul alocat cercetarii. Membrii de la Royal Society of Chemistry au explicat ca „maimutoaiele" ii reprezinta pe cercetatorii care nu-si vor putea continua proiectele din lipsa de fonduri. Decent si original.

+ Un artist britanic a mincat dintr-un ciine din rasa preferata a reginei Elisabeta a II-a pentru a protesta fata de moartea violenta a unei vulpi, in ianuarie, la o vinatoare la care a luat parte si sotul suveranei, printul Philip. Mark McGowan a facut acest gest in direct la o emisiune la un post de radio din Londra. Ciinele era un Welsh Corgi Pembroke, favorita reginei. McGowan a spus ca bucata de carne a avut un gust „foarte, foarte gretos". Ar fi putut alege o forma de protest mai putin daunatoare animalelor.