Incidente intre politie si militantii antiglobalizare s-au produs azi la Rostock, Germania, la prima dintre manifestatiile anti-G8 ce vor dura toata saptamana dinaintea summitului. Prostestatarii au aruncat cu sticle si pietre si au atacat poli

Incidente intre politie si militantii antiglobalizare s-au produs azi la Rostock, Germania, la prima dintre manifestatiile anti-G8 ce vor dura toata saptamana dinaintea summitului.

Prostestatarii au aruncat cu sticle si pietre si au atacat politistii cu bete, dupa incheierea manifestatiei care a decurs in general pasnic. Politistii au replicat cu gaze lacrimogene, potrivit unui martor. Mai multe persoane au fost arestate.

"A avut loc o izbucnire masiva impotriva politiei. Au aruncat cu pietre si i-au atacat cu bete", a spus un purtator de cuvant al politiei, care nu a putut da detalii despre eventuali raniti.

In jur de 100.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.