Controversatul primar al Focsaniului, Decebal Bacinschi, si-a schimbat radical atitudinea fata de maidanezi, pe care pana nu demult voia sa-i omoare si sa-i transforme in manusi de lux. Supranumit, din aceasta cauza "Dr. Mengele", prima

Controversatul primar al Focsaniului, Decebal Bacinschi, si-a schimbat radical atitudinea fata de maidanezi, pe care pana nu demult voia sa-i omoare si sa-i transforme in manusi de lux. Supranumit, din aceasta cauza "Dr. Mengele", primarul a venit cu o propunere bulversanta, care i-ar putea sterge totusi aceasta porecla. Bacinschi a supus atentiei consilierilor locali un proiect in care mentioneaza ca, in cel mult o luna de la data adoptarii, la Focsani, sa fie infiintat un centru special in care sa fie cazati 200 de maidanezi. Cainii comunitari vor fi adapostiti in asa-zisul hotel canin cel mult 14 zile, dupa care vor fi transferati in vechile centre existente in oras. In cele doua saptamani de huzur, patrupedele vor avea paturi speciale si li se va asigura igiena cu ajutorul unor prosoape. "Sa mai zica doamna Brigitte Bardot ca sunt dusmanul de moarte al maidanezilor... Centrul va avea apa curenta, lumina si caldura", a declarat pentru CANCAN primarul focsanean. Potrivit aceleiasi initiative, persoanele care vor agresa hingherii aflati in timpul serviciului vor fi amendati cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.