Actualul capitan al nationalei Angliei a promis ca-i va preda banderola lui David Beckham la selectia cu numarul 100. "Nu pot sa-i rapesc o asemenea bucurie. Ar fi un moment special", a spus jucatorul lui Chelsea. David Beckham a fost capitanu

Actualul capitan al nationalei Angliei a promis ca-i va preda banderola lui David Beckham la selectia cu numarul 100. "Nu pot sa-i rapesc o asemenea bucurie. Ar fi un moment special", a spus jucatorul lui Chelsea. David Beckham a fost capitanul nationalei Albionului pana in vara anului trecut. Ultimul meci al lui Becks cu banderola pe brat a fost unul de care englezul nu-si aduce cu bucurie aminte. "Am venit cu ganduri mari in Germania. Poate prea mari", a spus Beckham dupa ce Anglia a pierdut in fata Portugaliei biletul pentru semifinalele Mondialului din 2006. "David este un jucator senzational si in acelasi timp o persoana fenomenala", a spus Terry. "El a fost primul care m-a felicitat cand am fost numit capitan. Merita sa joace in nationala", a adaugat fundasul lui Chelsea. Beckham, rechemat de Mclaren la lot, a fost liderul insularilor la trei turnee finale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.