Seful Garzii de Mediu din cadrul Administratiei Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii(ARBDD), Costel Ifrim, a declarat, ieri, ca noul cod privind navigatia in perimetrul rezervatiei, aprobat in luna ianuarie, este imposibil de pus in practica, din cauz
Seful Garzii de Mediu din cadrul Administratiei Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii(ARBDD), Costel Ifrim, a declarat, ieri, ca noul cod privind navigatia in perimetrul rezervatiei, aprobat in luna ianuarie, este imposibil de pus in practica, din cauza lipsei infrastructurii de control necesare. Aceste afirmatii confirma, practic, ceea ce ziarul nostru a semnalat pe 12 martie a.c., la putin timp dupa intrarea in vigoare a ordinului semnat la acea vreme de ministrul Sulfina Barbu. „In momentul de fata, acest regulament de acces si navigatie pe caile navigabile nu poate fi aplicat din mai multe motive. In primul rand nu este rezolvata problema infrastructurii si atat timp cat nu avem instalate indicatoare si marcaje, acesta nu poate fi aplicat. Din informatiile pe care le detinem, Administratia Rezervatiei urmeaza sa organizeze licitatia pentru desemnarea firmei care va executa aceste panouri”, a declarat Costel Ifrim, citat de corespondentul NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.