Fanii Fiorentinei sunt la picioarele noului rege, Adi Mutu . Decarul a fost desemnat cel mai bun jucator al echipei "viola", intr-un sondaj realizat pe site-ul suporterilor. Incoronarea de catre fani vine la o zi dupa ce cotidianul "La Gazzett

Fanii Fiorentinei sunt la picioarele noului rege, Adi Mutu . Decarul a fost desemnat cel mai bun jucator al echipei "viola", intr-un sondaj realizat pe site-ul suporterilor. Incoronarea de catre fani vine la o zi dupa ce cotidianul "La Gazzetta dello Sport" il desemna jucatorul numarul unu in Serie A. "A inscris 16 goluri, a avut lovituri de geniu si un egoism tipic marilor campioni", este caracterizarea facuta de site-ul fiorentina.it. Mutu a adunat putin peste 2.600 voturi din cele 6.027, devansandu-i pe portarul Sebastian Frey si pe mijlocasul Ricardo Montolivo. Cu toate ca a inscris acelasi numar de goluri ca si Mutu, atacantul Toni abia daca a reusit sa stranga 145 din preferintele suporterilor.
"In trecut i-am admirat pe Antognoni, Baggio, Rui Costa. Florenta are din nou un numar 10 in persoana lui Adrian Mutu. Traditia marilor fotbalisti de la Fiorentina poate continua", este si aprecierea facuta de cei de la cotidianul "L?Opinione".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.