O femeie de origine americana de 39 de ani a ales metoda chirurgicala de a scapa de kilogramele in plus, pentru ca nu avea alta alternativa. Era foarte fericita ca poate ramane fara 50 de kilograme in 6 luni, dar fericirea i-a pierit cand a vazut ca
O femeie de origine americana de 39 de ani a ales metoda chirurgicala de a scapa de kilogramele in plus, pentru ca nu avea alta alternativa. Era foarte fericita ca poate ramane fara 50 de kilograme in 6 luni, dar fericirea i-a pierit cand a vazut ca incepe sa ramana si fara par. Scaderea semnificativa in greutate si modificarea brusca a dietei au facut ca viata ei sa se schimbe complet. Este o problema mai complexa decat cred oamenii, a declarat femeia, care in acest moment consulta specialisti dermatologi. A scapat de kilograme, iar acum apeleaza din nou la medici. Specialistii i-au explicat ca dieta extrema dauneaza parului, pentru ca un par sanatos are nevoie de proteine, vitamine, minerale si acizi grasi. Ei spun ca este normal sa pierdem 100-125 de fire de par si ca o dieta nesanatoasa transforma parul dintr-o faza activa de crestere intr-o faza terminala, ceea ne poate face sa ramanem fara par in 3-6 luni. Caderea parului mai poate fi cauzata si de probleme ale glandei tiroide.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.