Practici romanesti? Probabil. Sau asa ne place sa spunem. Cand i s-a prezentat urmatorul rol pe care urma sa-l interpreteze, "Nasul", Marlon Brando s-a inteles cu scenaristul abia dupa ce a obtinut aprobarea Mafiei. Mircea Sandu joaca a

Practici romanesti? Probabil. Sau asa ne place sa spunem. Cand i s-a prezentat urmatorul rol pe care urma sa-l interpreteze, "Nasul", Marlon Brando s-a inteles cu scenaristul abia dupa ce a obtinut aprobarea Mafiei. Mircea Sandu joaca acelasi rol, insa de-adevaratelea, fara sa tremure seara, in casuta. E peste tot, de mii de ani... Exagerare, dar parca ar fi de cand s-a infiintat federatia. Asta-i sentimentul. Cu multa munca din care a curs sudoare la greu, Mircea si-a imprastiat dusmanii, a calcat chiar peste Gica Popescu, dar a ajuns in Comisia UEFA. Bravo lui! E mare omul. Apoi, ca orice familist, si-a mangaiat si nepoata. A sarutat-o ca un unchi pe frunte. Si i-a impins, frumusel, afacerea spre profitul maxim. "Andreea lui" este proprietara unei agentii de turism. Si daca noi, romanii, nu stim altceva decat fotbal si barfa, atunci de ce sa nu intervina prompt "Nasul" si sa ne ofere, pe tava, live, jocul cu balonul cel rotund. Prin Wens Tour. Firma nepoatei multiubite, care a capatat exclusivitate de la FRF pentru tot ceea ce inseamna echipa nationala. Deplasare si cazare la meciuri oficiale sau neoficiale, cantonamentele, de fapt, a ras totul.
Nu i-a ratat nici pe suporteri
150 de persoane au sosit in capitala Sloveniei pentru meciul pe care Mutu si ai lui il vor disputa astazi. Incasarile frumoasei fiice a presedintelui FRF? 100.000 de euro. Nu-i rau! Cazarea? Doua hoteluri, Domina si Mons, deosebite! Are gusturi doamna! Pentru cei interesati, ultima oferta, ultima sansa: astazi pleaca cea din urma cursa Bucuresti ? Ljubljana. Trebuie doar sa dai un telefon, sa ai pregatiti 650 de euro si totu-i rezolvat. Tu vezi meciul, si te mai si imbeti de fericire sau necaz, prin Slovenia, Andreea va numara banutii pe care ii scoate din sclipirea ei plus ajutorul lu? unchiu?... Arc peste timp. Rotterdam, Olanda ? Romania 0-0. Intrebare retorica: cine credeti ca a organizat excursia romanasilor fotbalisti si suporteri?


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.