"Embargoul relational" va fi trimis premierului Tariceanu, in calitate de presedinte al partidului.
Conducerea PNL Botosani se intoarce cu spatele la premierul Calin Popescu Tariceanu, care es-te si presedintele partidului. Membrii Biroului Poli
"Embargoul relational" va fi trimis premierului Tariceanu, in calitate de presedinte al partidului.
Conducerea PNL Botosani se intoarce cu spatele la premierul Calin Popescu Tariceanu, care es-te si presedintele partidului. Membrii Biroului Politic Local au semnat ieri dupa-amiaza, in sedinta saptamanala, un "embargo relational" prin care liberalii botosaneni incearca sa traga un semnal de alarma fata de modul in care este tratat judetul Botosani. Am ajuns la concluzia ca e necesar sa cer Biroului Politic Local instituirea unui embargo relational fata de Biroul Politic Central pentru ca Botosaniul are o serie de probleme specifice cum ar fi o economie preponderent agrara, un grad mare de saracie, are rata cea mai mare din tara in ceea ce priveste mortalitatea si morbiditatea, iar infrastructura este defectuoasa, sunt probleme cu care se confrunta judetul Botosani si nimeni nu ia atitudine. E vorba de o atentionare, de aducerea in ochii celor care diriguiesc destinele PNL faptul ca la Botosani exista o organizatie care reprezinta interesele judetului Botosani, a declarat Liviu Campanu, liderul PNL Botosani. El a mai spus ca lipsa de atitudine, dar si ultimele vizite al ministrilor din Cabinetul Tariceanu au dus la luarea acestei decizii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.