Razvan Gogan, romanul in varsta de cinci ani care a fost, pe 1 iunie, presedinte, in cadrul unui proiect al posturilor de televiziune Realitatea si Romantica, a stabilit un nou record mondial, fiind cea mai tanara persoana care a actionat ca un sef
Razvan Gogan, romanul in varsta de cinci ani care a fost, pe 1 iunie, presedinte, in cadrul unui proiect al posturilor de televiziune Realitatea si Romantica, a stabilit un nou record mondial, fiind cea mai tanara persoana care a actionat ca un sef de stat, informeaza site-ul World Records Academy.

Razvan Gogan a devenit cea mai tanara persoana care a actionat ca presedinte, dupa ce a semnat vineri (sub supravegherea presedintelui Traian Basescu) un decret prezidential pentru drepturile copiilor, relateaza site-ul World Records Academy.

Inconjurat de consilierii"sai" si de numerosi ziaristi, Gogan a folosit stiloul presedintelui Basescu pentru a semna decretul, care va fi publicat in"Monitorul oficial" al copiilor, precizeaza sursa citata.

Evenimentul a fost initiat de postul de televiziune Realitatea TV in cadrul unui program dedicat copiilor si viselor lor. Pentru o zi, Razvan Gogan a fost oaspetele special al presedintelui roman si a participat la toate activitatile publice de la palatul Cotroceni, sub supravegh erea parintilor, a surorii sale (geloase) si a sefului statului, noteaza site-ul World Records Academy.

Razvan Gogan a fost invoit de la educatoare, ca sa-si urmeze visul de a fi presedinte pentru o zi, dar luni luni dimineata se va intoarce la gradinita.

Academia va trebui sa verifice daca este nevoie ca certificatul oficial cu noul record sa fie trimis la Cotroceni sau la gradinita de la care a fost invoit copilul.

De asemenea, Academia ii va trimite World Records Book, editia din 2008, in care va fi inclus recordul sau.

Site-ul World Records Academy aminteste ca Traian Basescu si-a castigat deja un loc in editia din 2008 a Cartii, pentru recordul"Cel mai rapid raspuns prezidential la o petitie".

Responsabilul pentru relatii publice al World Records Academy a sugerat chiar ca, in cazul ca pe viitor se va mai repeta experienta de la Palatul Cotroceni, sub birou ar trebui sa fie ascunse bomboane, pentru ca munca"presedintelui" sa fie mai placuta sau poate ar trebui ca presedinte pentru sa fie o fata.

Adevaratul presedinte, ghid la Cotroceni
Presedintele Traian Basescu l-a condus pe Razvan prin Palatul Cotroceni, i-a prezentat pe consilierii sai pe care i-a pus in slujba micului presedinte pentru a-l ajuta sa promulge Legea Copiilor. Razvan a declarat ca strategia lui este de a fi, nu"un presedinte jucator", cum este Traian Basescu, ci"un presedinte haiduc".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.