Antreprenorul ansamblului rezidential Planorama a rezolvat rapid diferendul de natura financiara cu societatea care solicitase deschiderea procedurii falimentului.

Lucrarile la proiectul Planorama se vor derula in ritm normal. Compania Yapitek SRL care construieste ansamblul rezidential Planorama a reusit sa ajunga la o intelegere financiara cu societatea Peri Romania, care solicitase instantei de judecata deschiderea procedurii falimentului. S-a realizat o tranzactie financiara in urma careia compania Yapitek va putea sa finalizeze lucrarile la care s-a angajat contractual. Societatea Peri Romania va depune la Tribunalul Bucuresti o cerere de constatare a iesirii societatii Yapitek din starea de insolventa, o data cu stingerea acestui conflict financiar.

Procedura de insolventa a fost inceputa de firma Peri Romania SRL, care cere o datorie de 462.206 lei. Cei de la Yapitek au catalogat acest demers drept o "manevra oculta", in conditiile in care, spuneau ei, compania are in derulare contracte pentru constructii in valoare de 80 de milioane de euro pe piata romaneasca.