Patronul clubului din Ghencea isi ia toate masurile de precautie ca sa nu mai tremure in campionat. Daca a pierdut una dintre echipele unde avea influenta, Jiul Petrosani, retrogradata in liga secunda, Gigi Becali se reorienteaza. In plus, se

Patronul clubului din Ghencea isi ia toate masurile de precautie ca sa nu mai tremure in campionat. Daca a pierdut una dintre echipele unde avea influenta, Jiul Petrosani, retrogradata in liga secunda, Gigi Becali se reorienteaza. In plus, se si implica direct, cu acte, dar fara sa dea cu subsemnatul. Costel Bucur, partener de afaceri cu patronul Stelei, a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Gloria Buzau de la Aurel Brebeanu. Suma pe care a scos-o Gigi Becali din buzunar este de 500.000 de euro, el fiind de altfel adevaratul proprietar. Contractul va intra in vigoare in momentul in care echipa antrenata de Ion Viorel va promova in Liga I.
Pentru supravietuirea pe prima scena si incurcarea rivalelor Stelei, Becali va inlesni imprumutul mai multor jucatori "ros-albastri". "In discutie sunt fotbalistii care nu vor mai intra in vederile lui Cosmin Olaroiu, dar si fotbalisti imprumutati sezonul trecut la alte echipe. Din ce am discutat cu Gigi Becali, daca vom promova, avem promisiunea ca vom putea conta pe jucatori importanti", a spus Ion Viorel, antrenorul-jucator al echipei buzoiene. Vizatii pentru un aceasta mutare sunt Gabi Bostina, Gigel Coman, Stelian Stancu si Vali Simion. Cu doua etape inainte de finalul campionatului, buzoienii sunt pe doi si mai au nevoie de cel putin o victorie pentru a urca pe prima scena.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.