Incepand cu 1 iunie s-a dat startul sezonului estival 2007. Hotelurile, plajele si cluburile de pe litoral asteapta turistii in numar mare in aceasta luna, avand in vedere ca se preconizeaza temperaturi caniculare. In plus, preturile nu vor fi niciod
Incepand cu 1 iunie s-a dat startul sezonului estival 2007. Hotelurile, plajele si cluburile de pe litoral asteapta turistii in numar mare in aceasta luna, avand in vedere ca se preconizeaza temperaturi caniculare. In plus, preturile nu vor fi niciodata mai reduse ca acum . Iar daca va doriti un concediu ieftin la mare, trebuie sa va grabiti. Pana pe 15 iunie, Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) va continua sa deruleze programul "O saptamana la mare", prin care se ofera sejururi ieftine pana pe 15 iunie. Turistii vor fi cazati in hoteluri din Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Eforie Sud, Jupiter, Saturn si Mangalia, la tarife care vor varia intre 99 si 149 RON/persoana. Pachetul cuprinde si micul dejun. Pentru cei care au optat pentru cazarea in unitati hoteliere de o stea, vor plati 99 lei, la doua stele biletul costa 120 de lei, iar pentru cei care au ales sa isi petreaca cele sase nopti in hoteluri de trei stele, biletul ajunge la 150 de lei. De retinut, insa, ca ANT va pune la dispozitia agentiilor de turism din tara doar 3.000 de locuri pe serie (intr-o saptamana), iar vanzarea se va face in sistemul "primul venit, primul servit". In tariful de 120 sau 150 de lei este inclusa doar cazarea pentru sase nopti, fara masa, iar cheltuielile de drum sunt suportate de turist. Chiar si in conditiile in care trebuie sa se descurce cu masa si transportul, beneficiarul unui bilet prin programul social "Litoral pentru toti" are motive sa considere avantajoasa oferta, tinand cont ca preturile la cazarea in hotelurile de doua sau trei stele trec de 60 de lei pe noapte.
Daca luna mai devine, climatic, luna de sezon, cu banii platiti pe sejur, adica 5 euro pe zi, puteti beneficia de una dintre cele mai ieftine vacante posibile. Cu conditia sa va grabiti la agentiile de turism, deoarece ultima serie se vinde ca painea calda, dupa cum au declarat reprezentantii acestora.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.